Top televizoare 4k de urmarit in 2019

Tehnologia se schimbă mereu, iar anul 2019 este cu siguranță un an grozav pentru televizoarele noi și incitante 4K. Producătorii precum Samsung, Sony, Sharp, Panasonic si LG intentionează să lanseze toate noile modele 4K care depăsesc chiar cele mai bune televizoare 4k din 2018. După o amplă rasforie prin site-urile producătorilor, site-urile tehnologice și informațiile publicate la CES 2018 (Consumer Electronics Show), am făcut o listă cu cele mai bune televizoare 4k, care pot fi lansate în 2019.

Cele mai bune televizoare LG 4K pentru anul 2019

LG a lansat câteva televizoare noi 4K la CES 2018 care vor revoluționa gamă lor în 2019. Primul lor model este LG SIGNATURE OLED TV W8-4K HDR AI Smart TV, care este disponibil atât pe ecranul de 65 inch, cât și pe cel de 77 închi. Cu un ultra procesor inteligent A9 și LG ThinQ AI, acest nou televizor 4K va fi capabil să se conecteze la dispozitive precum tabletesi să interacționeze cu utilizatorii că niciodată înainte.

Televizorul LG E8 OLED 4K HDR AI Smart TV este de asemenea disponibil pentru a fi lansat alături de modelul W8 și disponibil pe un display de 55 „și 65”. Are aceleași caracteristici intuitive și hardware-ul imbunătătit că W8, dar LG este foarte mândru de ceea ce ei numesc Glass Design.

Televizoarele Samsung 4k care urmează să fie lansate în 2019

Într-o mișcare nemaintalnita la Samsung, ei nu au dat nici un indiciu la CES 2018 despre ce am putea vedea în gamă lor de televizoare 4k din 2019 (poate că s-au concentrat pe smartphone-urile lor si pe Galaxy S9?). In schimb, au dezvăluit un imens televizor de 146 inch numit „The Wall” . Acest televizor inteligent Samsung vă permite să îl configurați în funcție de dimensiunea dorită.

Un alt produs lansat de Samsung a fost televizorul Q9S de 85 inch care se concentrează pe o rezoluție 8K, incorporează inteligență artificială și promite să facă din 4K o experientă de vizionare mai bună. Cu toate acestea, din păcate, Samsung nu a lansat nici o actualizare despre gamă viitoare a televizoarelor 4K.

Viitoarele televizoare Sharp 4K pentru anul 2019

Sharp este liderul în televizoarele 4K din zilele noastre și se menține cu nouă linie pentru anul 2019, care include modelele Q3000, Q5000, Q7000 și Q8000. Aceste noi televizore 4k vor avea afișaje care variază între 43 închi și 65 închi. Cel mai mare punct de vânzare este incorporarea HDR10, care reprezintă „Domeniul High Dynamic”. HDR10 va permite reglarea scenei după scenă pentru o calitate mai bună a imaginii.

În timp ce această nouă linie a arătat impresionantă la CES 2018, este greu de spus dacă Sharp va profită din plin de bugetul propriilor televizoare 4K pentru a elimină cu adevărat tehnologia HDR10. Totusi, având compatibilitatea suplimentară HDR10 este ceva ce majoritatea televizoarelor 4K nu prea au acum.

Viitoare modele de televizoare Sony 4K pentru anul 2019

Sony a dezvăluit câteva televizoare noi 4K pentru anul 2019 la CES 2018, dintre care unul a fost proiectorul 4k Ultra Short Throw, capabil să producă același ecran că un televizor de 4 inch pe 4 inci. La pachet cu nouă bară de sunet Sony, acest proiector aduce o experiență maximă de vizionare în care un televizor tradițional nu va funcționa.

Sony Bravia X900E 4K

Imagini pentru Sony Bravia X900E 4K

Cel mai bun TV 4K in 2019 este Sony Bravia X900E si este flagship-u Sony 2019.
Nu numai că este accesibil, dar aduce toate cele mai noi caracteristici care se combină perfect cu ecranul său 4K UHD.

Caracteristici:

 • Ecrane de 49 inch, 55 inch, 65 inch și 75 inch
 • Claritate imagine 4K Ultra HD
 • Rată de refresh nativă de 120 Hz
 • Motionflow XR
 • 4 HDMI, 2 USB2.0, 1 USB3.0
 • Android OS

X900E este echipat cu noul procesor HDK 4K Sony numit X1. Modelul X1 redă video pentru a oferi o imagine rafinată, cu cea mai recentă imbunătătire a detaliilor și tehnologia de reducere a zgomotului. Combinată cu tehnologia X-tended Dynamic Range Pro, despre care Sony pretinde că oferă contrast de 5 ori mai mare decât televizoarele LED convenționale începeți să va dați seamă de ce X900E deține cele mai bune recenzii pentru un 4K TV din 2019.

Alături de cele mai recente echipamente hardware, Sony oferă de asemenea dispozitiv smartphone compatibil cu aplicația Android TV. Căutati pe Netflix mii de spectacole, descărcati aplicații; este conectat la tot. Pentru un televizor 4K UHD la prețuri accesibile, cu una dintre cele mai bune imagini disponibile și cel mai nou echipament pentru 2019, Sony X900E ar trebui să fie un element important de luat în calcul pentru următoarea achiziție în materie de televizor 4k.

LG OLED C7 4K

Imagini pentru LG OLED C7 4K

Recent lansat de LG, seria C7 din seria 4K HDR primește recenzii lăudătoare. Nu numai că imaginea este una dintre cele mai bune, dar și caracteristicile. Acesta este unul dintre cele mai bune televizoare 4k pentru anul 2019.

Caracteristici:

 • Dimensiunile ecranului de 55 inch și 65 inch
 • HDR activ cu Dolby Vision
 • Culoare intensă pe Perfect Black
 • Dolby Atmos
 • webOS 3.5 Smart TV
 • 4 HDMI, 3 conexiuni USB

LG a imbunătătit într-adevăr gamă să pentru anul 2019 cu seria C7 și este unul dintre cele mai discutate televizoarele 4k disponibile în prezent. In parteneriat cu Dolby Laboratories, LG a încorporat atat Dolby Vision, si Dolby Atmos in seria C7. Dolby Vision este un software dinamic pentru imagini care utilizează tehnologia de ultimă oră pentru a extinde nivelurile de culoare și contrast. Dolby Atmos preia audio la un nou nivel prin transformarea sunetului în 3 dimensiuni. Noul audio vă scufundă în filme că niciodată.

Combinația dintre tehnologia Dolby și calitatea LG OLED fac televizoarele CK din Seria 4K unul dintre cele mai căutate televizoare din anul 2019. Pretul său accesibil face 4K UHD o realitate pentru aproape toți.

Sony Z9D 4K – cel mai bun televizor 4K pentru jocuri

Imagini pentru Sony Z9D 4K

Gamă Sony 2019 este una dintre cele mai bune pe care le-am văzut. Toate echipamentele noi și un procesor actualizat au condus la una dintre cele mai bune televizoare 4K HDR Ultra HD pe care le puteți găsi.

Caracteristici:

 • Ecrane de 65 „, 75″ și 100”
 • Calitate imagine 4K Ultra HD
 • Motionflow XR
 • 4 HDMI, 3 conexiuni USB
 • Procesor 4K HDR X1 Extreme

Similar cu Sony X900E care conduce cea mai bună listă de televizoare 4k din 2019, seria Z9D vine cu cele mai recente hardware și caracteristici Sony. Este alimentat de procesorul 4K HDR X1 Extreme capabil de cartografiere super-bit și de 64 de ori mai mult decât nivelurile de culoare ale afișajelor convenționale.

Seria Z9D utilizează o unitate principală de lumină de fundal pentru afișajul cu LED-uri, care creează mai multe detalii în umbră și oferă culori mai înalte, o caracteristică care nu este disponibilă pe X900E. În general, calitatea imaginii este mai bună decât X900E, dar a primit un rang ușor mai scăzut datorită prețului său mai mare. Dacă costurile nu sunt o opțiune, seria Z9D este doar cea mai bună calitate a imaginii pe care o puteți obține pentru anul 2019.

Samsung Q9F 4K

Imagini pentru Samsung Q9F 4K

Samsung a făcut întotdeauna televizoare 4k de calitate , iar seria Q9F din gamă 2019 nu face excepție. Este primul televizor cu tehnologia Samsung QLED și afișajul este unul dintre cele mai clare pe care le-am văzut.

Caracteristici:

 • Ecrane de 65 „și 75”
 • Tehnologia Quantum Dots
 • Domeniul High Dynamic (HDR)
 • Certificat Ultra Premium
 • 4 HDMI, 3 conexiuni USB

QLED este nou pentru 2019 și exclusiv pentru Samsung 4K TV. Acesta reprezintă Punctele Quantum, care sunt particule extrem de mici în LED-uri care permit luminozitate sporită la fiecare nivel. Samsung susține că Q9F este capabil de pană la un miliard de nuanțe diferite de culori, care judecă după claritatea și claritatea ecranului; nu ne îndoim de această afirmație.

LG B7A Series 4K – cel mai bun televizor 4K de buget

Imagini pentru LG B7A Series 4K

Similar cu seria LG OLED C7, seria B7A diferă doar datorită lipsei de design Dolby Audio și a cadrelor. In afară de asta, este același TV 4K la un preț ușor mai mic. Puteti avea un ecran 4K ultra HD la o fracțiune din preț.

Caracteristici:

 • Afișaje de 55 „și 65”
 • HDR activ cu Dolby Vision
 • webOS 3.5 Smart TV
 • 4K UHD 2160p
 • 4 HDMI, 3 conexiuni USB

LG B7A Series 4K Ultra HD este echipat cu o culoare intensă pe negru perfect, care functionează extrem de bine la cele mai multe niveluri de lumină. Este asociat cu Dolby Vision, un software de imagine dinamic care folosește tehnologia de ultimă oră pentru a extinde nivelurile de culoare și contrast.

Modelul B7A este considerat mai puțin costisitor decât modelul LG C7 și îl puteți achiziționa la un preț foarte bun dispunând de unul dintre cele mai performanțe afișaje 4K de pe piată pentru anul 2019.

Comments 2

 • Așa cum se cere un HDR 10, trebuie verificat si DTS, altfel aruncăm banii pe televizoare performante, dar incapabile să redea sunetul de pe un fișier preluat de la o sursă externă (stick, HDD, SSD).

  • Absolut corect! Televizoare superbe care sint incapabile sa redea un amarior de codec audio. Din aceasta cauza nu merita banii deloc, dar de loc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *