Cele mai bune televizoare 4k pentru gaming

Cu PS4 Pro tocmai iesit pe piata, Xbox One S sau Xbox one X, e si pacat sa nu iti schimbi televizorul cu unul 4K pentru a profita la maxim de performanta care ti-o reda acesta, ba mai mult, sa dai ochilor ceva placut. Acum ca tot s-au mai ieftinit televizoarele 4k, e timpul sa iti achizitionezi unul, dar in limita bunului simt ca sa nu iti crape portofelul.

Avem multe lucruri de luat in considerare atunci cand ne hotaram in achizitionarea celui mai bun tv 4k pentru jocuri, in asa fel incat sa nu spargem bugetul si sa il balansam exact cat sa avem cel mai bun raport pret/performanta. Primele aspecte de luat in calcul atunci cand va hotarati sa treceti de la FULL HD la 4K, ar fi urmatoarele:

  • precizia culorilor
  • reflexia ecranului
  • functiile smart
  • conectivitatea cat mai vasta pentru a satisface orice nevoi
  • modul de gaming undeva sub 35ms

Mai jos voi face o scurta lista cu unele modele 4k pe care trebuie sa le studiati bine atunci cand va decideti sa faceti un upgrade:

televizor 4k sony x900

Seria Sony X900 este o alegere foarte buna pentru jocurile 4k. Puteti opta pentru diagonale de la 49 de inchi pana la 85 de inch. Cele mai cautate modele sunt cele cu diagonala intre 55 si 65 de inch, pentru ca sunt foarte potrivite la pret. Seria X900 vine si cu Chromecast incorporat dar si cu asistent Google. De mentionat faptul ca aveti si suport HDR, mai exact HDR10 si HLG pentru o imagine cat mai placuta.

televizor 4k pentru jocuri, samsung ks9000

Samsung KS9000 este un alt model excelent pentru a fi luat in calcul. Este un televizor 4k aparut anul trecut, dar in ciuda faptului ca este „putin invechit” are o rata de raspuns excelenta si o calitate superioara a imaginii in luminozitate ridicata, dispunand de o gama larga de culori si o reflexie foarte redusa a ecranului. Asa ca te poti bucura din plin de orice joc 4K.

televizor 4k sony x800e

Urmatorul model este unul foarte accesibil la pret, si anume Sony X800E, indeplineste standarde minime dar si cerintele unui gamer inrait. Acest model de televizor iti va satisface nevoile fara probleme, fiind considerat un best buy.

televizor 4k pentru gaming lg c7

Ultima alegere in materie de televizor 4k pentru jocuri ar fi de la LG si anume LG C7. Acest model suporta modurile HDR10 cat si Dolby Vision HDR (acesta din urma contand mai mult pentru filme decat pentru jocuri). Raspunsul pixelilor este foarte rapid, neexistand vreun fel de intarziere. Mai dispune de unghiuri excelente de vizualizare datorita tehnologiei OLED. Fiind un display foarte performant pentru vremurile de azi, este unul dintre cele mai dorite televizoare pentru gaming, cat si pentru uzul normal. Nu este cel mai ieftin televizor din gama dar am decis sa-l adaug in mica lista datorita performantelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *