Cele mai bune televizoare 4K LED, OLED si QLED lansate in 2020

Suntem foarte pofticioși cand vine vorba despre cele mai bune televizoare 4k lansate in 2020. Acest lucru explică de ce am petrecut în total 500 de ore efectuând teste și postand pe blog până la 40 de televizoare în ultimele 12 luni.

În timpul cercetării noastre, am evaluat caracteristicile inteligente, am efectuat teste de laborator pe afișaje și am rulat aplicații pentru a afla care sunt cele mai bune televizoare.

După ce am efectuat teste pe o serie de televizoare, am găsit cel mai bun model 4K si pare a fi televizorul QLED Q9FN Samsung de 65 inci, care este capabil să ofere imagini excelente și de înaltă calitate cu un sunet robust pentru bani mai puțini în comparație cu celelalte sisteme OLED.

În cazul în care vă interesează să cheltuiți mai puțin, am găsit televizorul Roku 65 Seria TCL 6 de 65 inch pentru a fi considerat best buy 4K de pe piață, oferind o experiență TV excelentă și o calitate foarte buna a imaginii pentru mai puțin de 4000 Ron.

În cazul în care sunteți interesat să economisiți bani, cel mai ieftin si bun televizor 4k care se vinde sub 1600 de lei, este televizorul Roku Smart 4K TCL 43S517. Cu toate acestea, veți fi obligat să vă acomodati unor dimensiuni de ecran mult mai mici. Nu contează care sunt nevoile sau bugetul dvs., mai jos sunt analizate cele mai bune televizoare din 2020 pe care le puteți achiziționa chiar acum.

Cel mai bun televizor 4K in 2020 Samsung Q9FN QLED de 65 inch:

Cel mai bun televizor 4k pentru 2020 este completat de finisaje premium, afișajul cu punct cuantic si experiența inteligentă Smart TV.

4K-TV-Samsung

Ecranul se laudă cu o luminozitate LCD superioară și niveluri de negru pe care le oferă afișajului OLED. Cel mai bun televizor cu LED-uri din 2020 oferă, de asemenea, o performanță HDR foarte puternică și suportă majoritatea formatelor, împreună cu o iluminare de fundal ucigașă, care are o întunecare locală completă și o tehnologie anti-înflorire.

În ciuda faptului că acest cel mai bun televizor din 2020 are un aspect deosebit pe standul care vine cu el, este considerat a fi mult mai bun atunci când este amplasat pe perete, unde One Connect Box, care a fost inclus împreună cu conexiunea invizibilă cu un singur cablu, practic va dispărea.

Pro:

 • Are un suport HDR foarte puternic.
 • Au funcții inteligente excelente.
 • Sunet excelent de 4,2 canale.
 • Niveluri aproape OLED de calitate a imaginii.
 • Cable management elegant, reducând astfel dezordinea cablurilor.

Contra:

 • Fără suport Dolby Vision.
 • Bixby este mai puțin lustruit.

Unul dintre cele mai bune si ieftine televizoare 4K in 2020 este Roku Smart TV – Seria TCL 6 de 65 inch:

Televizorul Roku TV Seria 6 de la TCL este considerat a fi unul dintre cele mai inteligente televizoare pe care le puteți cumpăra. De asemenea, are unul dintre cele mai bune prețuri pentru un TV inteligent in momentul de fata.

Roku Smart TV - Seria TCL 6

Acest televizor este cunoscut ca avand un design elegant, o calitate excelentă a imaginii și o experiență rafinată de televiziune inteligentă, care are ca scop să devină un televizor 4K inteligent cu adevărat premium. Este unul dintre cele mai bune televizoare 4k lansate in 2020 pe care le puteți obține în prezent pe piață, sub 4000 Ron.

Afișajul acestui televizor este cunoscut pentru a oferi o culoare bogată și are o acțiune lină și niveluri de negru excelente pentru orice televizor LCD.

Cu toate acestea, caracteristicile acestuia il fac sa fie unul dintre cele mai bune televizoare 4k in 2020, avand o diagonala de 60 de inci. Televizorul Roku TV din seria 6 TCL are un aspect din metal complet rafinat, care arată mai bine atunci când este comparat cu utilizarea neagră de bază pe seturile mult mai scumpe.

Interfața acestui televizor inteligent din 2020 este complet îmbunătățită cu o căutare vocală care folosește microfonul care a fost încorporat în programul Int.

Pro:

 • Are o platformă excelentă.
 • Imaginea este de o calitate excelentă.
 • Are o lumină de fundal impresionantă, care are 120 de zone de întunecare.

Contra:

 • Vizionarea fără unghi nu este niciodată perfectă.
 • Nu există niciun jack cu căști pentru ascultare privată pe telecomandă.

Televizor 4K OLED premium de top – Sony Master Series A9F OLED:

Sony Master Series A9F OLED reprezintă alegerea perfecta din lista Sony 2020.

Sony Master Series A9F OLED

Acest televizor reunește hardware-ul Sony folosit în procesarea video sofisticată, cu un panou OLED excelent care oferă una dintre cele mai bune experiențe atunci când vine vorba de vizionarea la un TV 4K.

Panoul OLED excelent va oferi o culoare excelentă și niveluri de negru profund, fără a fi nevoie să sacrifici luminozitatea sau detaliile.

Acest Smart TV este, de asemenea, cunoscut că se laudă cu un suport excelent de gamă dinamică, formate de bază, cum ar fi GLG și HDR10, sprijinite împreună cu noul format IMAX Enhanced și Dolby Vision, care are propriile sale standarde de culoare, claritate a imaginii și contrast.

Acest model OLED – Sony Master Series A9F OLED este cunoscut pentru a avea un volum robust și o calitate excelentă a sunetului, ceea ce îl face una dintre cele mai bune experiențe audio pe care le puteți obține de la orice televizor.

Nu veți avea nevoie de nicio bara de sunet. Acest televizor este de asemenea considerat a fi unul dintre primele seturi Sony care a fost livrat cu Android TV 8.0, care va ajuta la păstrarea a tot ceea ce ne-a plăcut în ceea ce privește Android TV și, în același timp, să remediem o serie de lucruri pe care nu le-am făcut.

Între sunetul său impresionant, imaginea uimitoare și rafinamentele comandate oferite de unele dintre cele mai recente versiuni Android TV, acest televizor inteligent este cunoscut pentru a oferi cea mai bună experiență de până acum.

Pro:

 • Performanță HDR excelentă.
 • Ecran OLED excelent.
 • Sistem de sunet uimitor.
 • Audio acustic de suprafață.

Contra:

 • Este un pic scump.
 • Designul său în spate este incomod.

Vizio – Seria P Vizio de 65-Inch P65-F1:

Televizoarele Vizio sunt cunoscute ca fiind unele foarte populare, dar vin cu un cost și mulțimea de cabluri. Mulțumim mult costurilor mai mici și o serie de opțiuni gratuite de conținut care sunt deja integrate.

Seria P Vizio de 65-Inch P65-F1

Vizio P-Series 65-Inch P65-F1, care este unul dintre cele mai bune din selectie, este cunoscut pentru a oferi o iluminare excelentă, rate de actualizare de 120 Hz cu o cantitate impresionantă de porturi HDMI pentru conectarea altor tipuri de dispozitive.

Acest tv pentru 2020 este, de asemenea, cunoscut că are o calitate excelentă a imaginii și suport HDR. Cu siguranță, sunteți obligat să renunțați la anumite facilități, cum ar fi asistentul vocal și selecția limitată a aplicațiilor locale.

De asemenea, este construit cu Chromecast care acceptă sute de aplicații și partajarea ușoară a conținutului de pe tabletă sau telefon.

Există încă mult conținut pentru persoanele care se îndepărtează de abonamentele prin satelit sau prin cablu.

Pro:

 • Calitate excelentă a imaginii.
 • Vine cu conexiune la antenă și un tuner.
 • Are o întunecare locală cu iluminare de 100 zone.

Contra:

 • Nu are voice assistant

Cel mai bun televizor 4K sub 2000 Ron – TCL 40S325 de 43 inch, 1080p Roku LED:

Majoritatea lucrurilor grozave sunt cunoscute ca fiind disponibile în pachete accesibile și mai mici. Acest televizor 4k pentru 2020 este considerat cel mai bun si ieftin televizor.

TCL 40S325

Este mai mic decât cei 65 inci, care sunt recomandate în mare parte, dar are un preț atractiv sub 2000 Ron, o calitate excelentă a sunetului și o imagine excelentă. Acesta cuprinde, de asemenea, câteva caracteristici interesante.

Cu siguranță, acest televizor inteligent este foarte mare.

Reputația TCL pentru o calitate mai bună decât media este bine câștigată. Funcțiile TCL 40S325 îl face unul dintre cele mai bune televizoare pe care le-am văzut vreodată.

În ciuda costurilor mai mici, veți putea accesa cautarea vocala, veti avea suport audio Dolby Atmos și Dolby Vision HDR.

Pro:

 • Este foarte accesibil.
 • Are un design neted.
 • Are suport Dolby Vision.
 • Este mult mai bun decât experiența medie Roku.
 • Are o mare precizie și buna reputație de culoare.

Contra:

 • Are un numar limitat de porturi.

Cea mai bună alternativă OLED – Samsung Q6F Q6F TV QLED:

Cu siguranță, tehnologia cuantum a Samsung se îmbunătățește din ce în ce mai bine. Televizorul QLED Q6F Samsung de 65 inci dovedește cu siguranță acest lucru.

Samsung Q6F Q6F TV QLED

Acest televizor inteligent oferă o calitate înaltă a imaginii care ajută la reducerea decalajului comparativ cu televizoarele OLED care costă mai mult.

În cazul în care sunteți interesat să faceți o economie mare fără niciun sacrificiu imens în calitatea imaginii, atunci televizorul QLED Q6F Samsung de 65 inci ar trebui să fie alegerea dvs. numărul unu.

Acest televizor este cunoscut că are o culoare puternică, un sunet impresionant și luminozitate împreună cu un asistent vocal Bixby și o configurație super simplă pentru orice persoană care folosește acest televizor.

Pe lângă faptul că este un televizor inteligent bine realizat, acest televizor este de asemenea bine proiectat și are un aspect mai sofisticat în comparație cu alte televizoare medii. Acesta include, de asemenea, un mod ambiental care face televizorul mai frumos.

Pro:

 • Are suport decent HDR.
 • Vine cu o mulțime de caracteristici inovatoare.
 • Luminozitate și culoare excelentă.

Contra:

 • Îi lipsește suportul Dolby Vision.

Cel mai inteligent televizor 4K – LG 65SK9500 Super UHD de 65 Inch:

LG 65SK9500 face parte din super televizoare LCD UHD si este considerat unul dintre cele mai inteligente televizoare pe care le-am revizuit.

LG 65SK9500 Super UHD

În prezent, cel mai bun asistent vocal este cunoscut drept ThinQ AI, care combină căutarea corectă a conținutului LG împreună cu Google Assistant pentru o funcționalitate mai largă.

Invitați la petrecere sunt utilizatorii Amazon datorită compatibilității depline a televizorului cu dispozitivele Alexa Amazon.

Cel mai bun televizor de jocuri din 2020 se laudă că are o rată de actualizare de 120 Hz și folosește tehnologia celulelor LG Nano, care îmbunătățește precizia culorii sale și a nivelurilor de negru.

Pentru calitatea imaginii funcțiilor inteligente, acest televizor este considerat a fi printre cele mai bune televizoare LCD pe care le-am întâlnit vreodată.

Pro:

 • Are o calitate excelentă a sunetului.
 • Aveți perioade scurte de întârziere pentru jocuri excelente.
 • Are o performanță HDR excelentă.
 • Suport Dolby Atmos.
 • Dolby Vision.
 • ThinQ AI cu Google Assistant.

Contra:

 • Haloing minor

Cel mai bun televizor 4k cu ecran mare – Sony X830F de 70 inch:

Deși televizoarele de 65 inci ar putea avea o dimensiune foarte frecventă astăzi, televizoarele mari sunt din ce în ce mai populare.

Sony X830F TV 70 inch

O pereche de boxe de 10 wați vă va oferi un volum mult mai puternic și o calitate excelentă a sunetului.

Veți fi mulțumit de o experiență mediocră de televiziune inteligentă, deoarece Sony este cunoscut că folosește Opera TV în loc de Android TV, care este oferit de majoritatea seturilor Sony.

Pro:

 • Are un preț excelent în raport cu dimensiunea sa.
 • Vine cu difuzoare de 10 wați.
 • Este de design elegant.

Contra:

 • Selecția aplicațiilor este limitată.
 • Are un design confuz pe telecomandă.
 • Calitatea sa de sunet scade atunci când este utilizat la volume mai mari.

Cum ne-am desfășurat testele?

Evaluarea TV este mai mult decât să stai pe canapea și să vizionezi un film. Am făcut teste de laborator la fiecare televizor, măsurând precizia culorii și luminozitatea pentru a fi în măsură să vedem care sunt seturile cele mai bune.

De asemenea, am efectuat un test pe timpul de întârziere prin utilizarea testerului de întârziere de intrare HDMI Leo Bodnar. Acest tester ne-a ajutat să măsurăm cât timp durează ca acel conținut să călătorească de la sursa originală la ecran într-o milisecundă.

Am folosit rezultatele pentru a ne ajuta să facem comparații cu privire la calitatea afișajului și a culorii. De asemenea, ne-am petrecut timpul cu fiecare set, pentru a obține o evaluare mai subiectivă și a vedea cum rezultatele laboratorului s-ar traduce în performanțe reale.

Am comparat toate televizoarele unul lângă altul și am vizionat toate mostrele din cele mai recente filme. Am folosit informațiile pe care le prezentăm pentru a decide care televizoare au avut cel mai bun sunet, au oferit cea mai bună experiență de vizionare și au arătat cel mai bine.

Cuvinte finale:

Cei mai mulți cumpărători de televiziune nu știu niciodată ce să aleaga atunci când cumpără un televizor. Aceste recenzii TV pentru 2020 vă oferă pontul pentru cel mai bun televizor din 2020 împreună cu specificațiile, avantajele și dezavantajele lor.

Am explicat, de asemenea, modul în care am făcut testele noastre pentru a permite clienților să știe ce trebuie privit înainte de a lua decizia finală. În cazul în care aveți ceva de adăugat sau sunteți interesat să solicitați clarificări, nu ezitați să ne contactați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *