Cele mai bune televizoare 4K in 2020

Mai jos gasiti lista cu cele mai ieftine si cele mai bune televizoare 4K pe care le puteti cumpara pe tot parcursul anului 2020.

Televizoarele 4K Samsung, LG, Philips, Sony, Panasonic si Sharp sunt cele mai cautate marci de catre romani si nu numai. Datorita fiabilitatii lor, televizoarele 4K enumerate mai sus sunt unele dintre cele mai ravnite marci de pe piata. Cele mai vandute modele smart tv 4K in 2020 sunt cele cu diagonale intre 100 si 108 centimetri, urmate de cele cu diagonale pana la 140 de centimetri.

De ce sa eviti televizoarele 4K OLED?

Televizoarele 4K OLED vin cu tehnologii destul de noi, dar vin si cu minusuri imense si anume efectul Burn-in. Ce inseamna mai exact efectul Burn-in? Burn-in inseamna ca pe ecranului televizorului dvs vor ramane imprimante permanent si ireversibil, anumite logo-uri/sigle de televiziune sau chiar si anumite elemente ale unor aplicatii pe care le folositi pe acel smart tv. C

Cel mai des intalnite sunt situatiile cand logo-urile canalelor de televiziune raman imprimante pe display, urmate de elemente grafice ale unor aplicatii pe care le folositi mai des. Pentru a scapa de acest efect de Burn-in este nevoie sa schimbati programele mai des si sa nu folositi televizorul pe acelas canal mult timp. Enervant, nu? De aceea va recomand sa cumparati televizoare 4K doar cu tehnologie LED sau QLED.

Televizoarele QLED sunt fabricate in asa fel incat sa repare problemele de la modelele precedente OLED. Aceste tipuri de televizoare pot fi folosite precum cele LED, fara ca anumite imagini sa ramana tiparite in ecran. Succes la cumparaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *