Review Televizor Starlight 4K 43DM7000 109 cm 43 inch

Starlight 43DM700 de 109 cm este cel mai ieftin televizor 4K lansat vreodata

Dupa cum bine stiti, sau nu stiti :), produsele Starlight sunt fabricate sub brandul e-MAG. Televizorul 4k Startlight despre care vom discuta astazi este un produs 100% e-MAG chiar daca este fabricat pe undeva prin China (asta nu mai este un secret pt nimeni). Cu siguranta v-ati intrebat cat de bun este un televizor 4k Starlight si asta pentru ca l-ati gasit la un pret foarte mic comparativ cu alte branduri din aceeasi nisa. Aceeasi intrebare am avut-o si eu dar dupa ce l-am butonat intr-un magazin e-MAG am decis sa-i fac un loc in living. Calitatea ecranului este exceptionala iar pixelii sunt aranjati asa cum trebuie si spun asta pentru ca am vazut review-uri ale unor marci consacrate unde pixelii erau asezati vertical, si da, aratau a linii verticale si nu pixeli patrati asa cum ar trebui sa fie.

Un ecran 4K destul de generos la un pret foarte mic

Modelul din review este un Star-light 43DM7000 de 109 cm adica 43 inch, cu o rezolutie de 3840×2160 pixeli fara functii smart dar il puteti transforma imediat in smart tv printr-o conexiune PC cu HDMI (3 porturi), un TV box de la Xiaomi sau chiar un Chromecast. Ca surse avem DTV, DVB-S, 3 HDMI, Scart, YPBPR, AV, ATV si USB. Meniul este unul foarte simplu de utilizat si destul de prietenos care are destule setari pentru imagine, sunet, ora, setari de sistem (limba romana) si multe altele. Pentru cei ce doresc sa-l conecteze la PC pe post de monitor va asigur ca puteti sa-l achizionati fara griji. L-am testat pe un PC cu Windows 10 iar rezolutia si textul se observa excelent, fara distorsiuni si fara palpaieli de ecran.

Perfect pentru a fi utilizat ca monitor pentru PC (vezi probleme rezolvate)

In caz ca fixati o rezolutie din PC si imaginea nu este fit-to-screen adica nu intra in tot cadrul ecranului va sfatuiesc sa navigati in setarile televizorului la urmatoarele optiuni:

MENU>IMAGINE>SETARI AVANSATE>OVERSCAN>OFF

Modificand OVERSCAN pe OFF, imaginea din calculator se va mula fix pe cadrul televizorului. Cand OVERSCAN este setat pe ON, atunci imaginea se afla intr-un mod ZOOM iar aceasta iese din cadrul televizorului. Pana acum doar la Starlight am intampinat aceasta „problema” daca o putem numi asa. Atat timp cat avem setari, nu o putem considera o problema sau o vina a fabricantului. Ca si claritate, imaginea este excelenta, iar videourile 4k redate prin surse precum Youtube, Netflix sau HBO GO, te vor tine lipit de ecran. Sunetul este destul de ok, acest mode UHD dispunand de 2 difuzoare.

Design placut si rama ingusta

review televizor starlight 4k

Toti ne dorim un design placut atunci cand vorbim de modele noi de televizoare. Modelul Starlight 43DM7000 nu da gres la acest capitol. Cu o rama ingusta de doar 1 cm, acest tv iti ofera o placere vizuala excelenta. Standul pentru birou este format din 2 picioruse mici care „nu iti intra in ochi” atunci cand vizionezi serialele preferate, acestea fiind amplasate pe lateral.

Parere personala raportata la pret/calitate

Nu vreau sa laud e-MAG pentru lansarea produselor din linia Starlight. Si e-MAG are minusurile lui, nimeni nu este perfect. Insa faptul ca poti cumpara la preturi mici produse cu o calitate comparabila cu brandurile de varf, este de apreciat si laudat. Ma asteptam sa vad un produs de slaba calitate la pretul de doar 1000 lei insa m-am inselat. Calitatea materialelor folosite in fabricarea acestui televizor Star-light 4K UHD este una de comparat cu marcile de top. Pana acum nu am gasit minusuri pe care sa le pot mentiona. In cutie televizorul soseste cu manuale, telecomanda cu 2 baterii si picioruse pentru birou. Daca acest review v-a fost de folos, in semn de respect ii puteti da un share pe contul vostru social 🙂 Toate cele bune!

Comments 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *