masina de spalat whirlpool, review masina de spalat whirlpool, pret masina de spalat whirlpool, pareri masina de spalat whirlpool, reduceri masina de spalat whirlpool,

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425

Masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care FSCR90425 este o masina de spalat foarte eficienta si multumeste inclusiv pe cele mai pretentioase femei. Este extrem de eficienta datorita tehnologiei avansate pe care o detine. Mai jos voi enumera cateva functii importante pe care le detine:

  • CIM Motor
  • Tehnologia al 6 lea Simt
  • Tehnologia Zen
  • Fresh Care
  • Soft Move
  • Recomandare la dozare

Mai departe vom analiza fiecare functie in parte, pentru a intelege exact ceea ce poate face aceasta masina.

CIM Motor – aceasta detine un tip de motor controlat prin inductie ce nu are perii, lucru de face ca masina sa fie extrem de silentioasa, avand mai putine vibratii, dar si o mai buna stabilitate. Toate acestea se realizeaza cu ajutorul senzorului avansat, pe care il detine, capabil sa optimizeze profilul rotatiei, sa previna si sa detecteze incarcaturile neechilibrate. Fata de motorul universal, acest model de motor creste rezistnta de functionare in timp datorata lipsei vibratiilor cu pana la 25 de ani.
Motorul pe inductie mai aduce si alte beneficii pe langa imbunatatirea de zgomot. Trebuie sa mentionam ca avem o mai buna eficienta la aceasi turatie din punct de vedere al clasei de stoarcere avem „A” chiar si la 1400 rpm. Tot acest model de motor garanteaza si o mai buna perceptie in termeni de zgomot, spre deosebire de motorul universal.

Tehnologia al 6-lea Simt – cu ajutorul senzorilor speciali vom putea monitoriza parcursul spalarii hainelor, regla presiunea, timpul de spalare si consumul de apa. Masina va spala atat timp cat hainele sunt inca murdare si se va opri doar atunci cand hainele sunt perfect curate.

Tehnologia Zen – aceasta inovatie inlocuieste clasica curea cu un motor performant legat direct de tambut, si astfel vom obtine mai putine vibratii si mai putin zgomot, dar si o economie de resurse, ca de exemplu: apa, timp, energie) si continuam cu o rezistenta sporita in timp.

Fresh Care – aceasta optiune se activeaza de catre consumator, in momentul in care nu suntem siguri la cat timp vom scoate rufele din masina de spalat,dupa ce si-a terminat programul de spalare. Asadar, chiar daca scoatem sau nu rufele din tambur imediat cum s-a terminat programul, acestea isi vor pastra mirosul de „proaspat spalate”.

Soft Move – acesta este un cumul de miscari specifice pe care le va face tamburul in fucntie de fiecare program. Miscarile sunt diferite in functie de fiecare tip de tesatura si incarcatura pe care masina le va detecta inca de la inceputul programului de spalare. Precizez ca aceste miscari reprezinta o combinatie intre urmatorii parametri: Acceleratii, Viteza, Pauza, Rotatii.

Recomandare la dozare – aceasta functie ne ajuta sa dozam corect detergentul lichid in procesul de spalare. Acest lucru se va simtii la economia de detergent pe perioada de un an. astfel voom avea si costuri mici la spalare si o poluare redusa a apei.

Capacitatea de incarcare a acesteia este foarte mare, de 9 kg, ceea cee ne va permite sa spalam absolut orice fara sa fim conditionati de marimea lucrurilor sau greutatea lor.

Un lucru de trebuie mentionat este ca aceasta masina de spalat apartine clasei energetice A+++, ceea ce inseamna ca are un consum foarte redus de energie electrica.

Chiar daca pretul masinii este putin mai ridicat (1900 lei-2000 lei), raportul pret-calitate este excelent daca ne raportam la toate functiile pe care le detine aceasta masina de spalat rufe.

Lasă un comentariu