masina de spalat Slim Hotpoint, review masina de spalat Slim Hotpoint, pret masina de spalat Slim Hotpoint, pareri masina de spalat Slim Hotpoint, reduceri masina de spalat Slim Hotpoint,

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B este o masina de spalat excelenta. Este accesibila oricui, dar in acelasi timp detine multe functii si programe. Mai departe o sa va enumar cateva functii importante pe care aceasta le detine:

  • Ecotech
  • Woolmark Platinum Care
  • Super Silentios
  • Anti-stain

Mai departe o sa analizam fiecare functie in parte pentru a intelege exact ce poate face aceasta masina de spalat si cu aceasta ocazie vom invata si cum sa o folosim.

Ecotech – acest simbol pe care il are masina de spalat ne ajuta sa identificam aparatele care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Masinile Ecotech reprezinta o garantie a standardelor ridicate de eficienta, nivel de consum mult mai scazut, dar si o performanta excelenta.

Woolmark Platinum Care – reprezinta o certificare maxima emisa de „The Woolmark Company” pentru marcile ce ating standarde foarte ridicate de calitate incat masinile acestea de spalat vor putea spala si hainele ce detin o eticheta in care se mentioneaza „numai spalare manuala”. Este un rezultat obtinut datorita unui sistem de spalare unic ce nu freaca fibrele si astfel ne va mentine moliciunea rufelor, chiar si dupa mai mult de 20 de spalari.

Super Silentios – masinile de spalat ce detin functia Super Silent au un motor trifazat conceput cu un sistem de suspensie ce retine chiar si cele mai puternice vibratii si astfel asigura o silentiozitate desavarsita, chiar si pe perioada centrifugarii.

Anti-stain – aceasta tehnologie ne ajuta sa indepartam cele mai dificile pete cu care ne confruntam de cele mai multe ori. Prin simpla atingere a unui buton, apa, agitarea si temperatura vor fi gestionate intr-un mod inteligent pentru a indeparta cele mai dificile pete, dar in acelasi timp protejand materialul rufelor. pentru inceput, programul la 40°C ne ajuta sa indepartam petele enzimatice, iar faza urmatoare va pastra temperatura la o valoare constanta de 43°C. Acesta este un program special pentru pete, care ne va indeparta cele mai dificile 20 de pete din timpul zilei.

Masina de spalat apartine clasei energetice A+++ ceea ce ne ofera un consum foarte redus de energie electrica.

Capacitatea de incarcare a unei astfel de masini este de 7 kg, ceea ce ne permite sa spalam absolut orice fara sa ne facem griji daca avem sau nu spatiu.

Raportul pret-calitate este foarte avantajos. Pretul de achiziti al unei astfel de masini este de 1100-1200 lei.

Lasă un comentariu