review masina de spalat beko, pareri masina de spalat beko, recenzie masina de spalat beko, pret masina de spalat beko, reduceri masina de spalat beko,

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE7512XWW

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE7512XWW este o masina de spalat rufe foarte eficienta si cu o gama foarte larga de functii. Mai jos voi enumera cele mai importante functii pe care le detine aceasta:

 • Fast+
 • Down Wear
 • Aquafusion
 • Durable heater
 • Dark care
 • Shirts
 • Sports
 • Hygiene 20°C
 • Woollens
 • Mix 40°C
 • Delicates
 • Bumbac
 • Bumbac Eco
 • Sintetice
 • Stoarcere si evacuare
 • Clatire
 • Child Lock
 • Afisare tip spalare ramas
 • Urmarire programe speciale
 • Sistem automat de reglare al consumului de apa
 • Sistem electronic de control al balansului
 • Daily Xpress / Xpress Super Short
 • Prespalare
 • Clatire Suplimentara
 • Sistem control exces apa

Mai departe va voi explica pe larg la ce se refera fiecare functie

Fast+ – avem posibilitatea sa incarcam masina de spalat la jumatate din capacitatea pe care o are si aceasta functie va reduce durata de spalare la jumatate. Activitatea masinii de spalat este crescuta, datorita optimizarii pasilor de spalare si al consumului de apa, astfel obtinem performante cat mai bune intr-un timp cat mai scurt.

Down Wear – este un program special pentru a spala gecile de iarna si pilotele din puf de gasca.

Aquafusion – aceasta functie valorifica consumul de apa, energie si detergent pe timpul spalarii. In aceste conditii vom economisi anual 5,5 kg de detergent, astfel vom avea rufe mai curate cu un consum mic de resurse.

Durable Heater – masina de spalat este dotata cu o rezistenta nichelata, iar acest lucru ne asigura o protectie mult mai buna impotriva coroziunii. In concluzie, vom avea cu aproximativ 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta. In aceste conditii durata de viata a masinii de spalat va creste cu mult.

Dark Care – acest program este special creat pentru imbracamintea de culoare inchisa, sintetice sau bumbac. Cu ajutorul acestui program vom preveni decolorarea hainelor si se va pastra intensitatea culorii acestora.

Shirts – cu ajutorul acestei functii camasile noastre vor arata ca noi chiar si dupa mai multe spalari. Este un program special creat pentru camasi pentru ca se utilizeaza mai putine miscari si foarte delicate, iar temperatura maxima este de 40°C, pentru a le prelungi durata lor de folosinta si pentru a preveni deteriorarea lor.

Sports – este un program special creat pentru articolele vestimentare sportive sintetice sau din bumbac ce au un grad scazut de murdarie. Se foloseste temperatura de spalare de 40°C.

Hygiene 20°C – permite curatarea rufelor colorate si din bumbac, la temperaturi destul de scazute, de pana la 20°C, si astfel se va folosi cu 70% mai putina energie in comparatie cu programele obisnuite. Daca utilizam temperaturi de peste 60°C se vor elimina 99% din alergeni. Cu ajutorul acestui program, familia noastra va fi protejata.

Woollens – se asigura o spalare delicata a hainelor din lana, fara sa le deterioreze. Avand control asupra cuvei masinii de spalat si al excesului de apa, hainele din lana nu se vor intinde si vor ramane exact in aceeasi stare pe care ne-o dorim.

Mix 40°C – ne permite sa spalam materiale sintetice si bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat.

Delicates – vom putea sa selectam timpul necesar de uscare intre 10-160 de minute si astfel vom obtine o uscare perfecta la temperaturi scazute.

Bumbac – folosind aceasta optiune vom evita deteriorarea rufelor din bumbac.

Bumbac Eco – cu ajutorul aceste functii vom spala rufele rezistente din bumbac, dar cu un consum redus de apa si energie.

Sintetice – este un program special creat pentru hainele mai putin rezistente, cum sunt cele din material sintetic, ce nu au nevoie de o spalare intensiva.

Stoarcere si evacuare – prin aceasta functie putem adauga un ciclu suplimentar de stoarcere si astfel se asigura evacuarea completa a apei din masina. Este foarte eficienta atunci cand ne dorim ca rufele sa se usuce foarte repede.

Clatire – este special creat pentru clatirea rufelor. Hainele sunt limpezite perfect, fara niciun efort si intr-un timp foarte scurt.

Child Lock – cu aceasta optiune vom bloca toate functiile, astfel va impiedica accesul copiilor si modificarea setarilor pe perioada spalarii.

Afisare timp spalare ramas – ne permite estimarea corecta a timpului de spalare si astfel vom evita orice modificare a programului nostru zilnic.

Urmarire programe speciale – cu ajutorul functiei speciale a display-ului vom stii mereu ce program am selectat.

Sistem automat de reglare al consumului de apa – datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, cantitatea de apa este modificata electronic in functie de tipul rufelor si cantitatea acestora.

Sistem electronic de control al balansului – ne asigura ca rufele sunt corect distribuite in masina de spalat, si astfel zgomotul si vibratiile produse de centrifuga sunt reduse la minim.

Daily Xpress / Xpress Super Short – este special creat pentru rufele din bumbac usor murdare sau purtate doar o singura data. In aceste conditii, ne putem bucura de haine curate in doar 28 de minute. Mai mult de atat, daca vom selecta functia Fast+, pentru maxim 2 kg de rufe, durata programului se va reduce la 14 minute.

Prespalare – acest program il putem selecta doar atunci cand hainele noastre au un grad ridicat de murdarie.

Clatire Suplimentara – in cazul anumitor articole, cum ar fi hainele bebelusilor sau ale persoanelor cu pielea sensibila, este recomandat sa selectam o clatire suplimentara pentru a indeparta in totalitate urmele de detergent.

Sistem control exces apa – acest program ne asigura impotriva inundatiilor, deoarece va ajusteaza in mod automat aportul de apa.

Un alt aspect foarte important ce trebuie precizat consta in faptul ca acest model de masina de spalat face parte din clasa energetica A+++, ceea ce inseamna ca are un consum de energie electrica extra redus.

Daca ne raportam la pretul de achizitie al unei astfel de masini (800-900 lei) ne vom da seama ca raportul pret-calitate este exceptional. Pretul este foarte mic in comparatie cu tot ceea ce ne ofera aceasta masina de spalat rufe.

Lasă un comentariu