review masina de spalat rufe slim arctic, pareri masina de spalat rufe slim arctic, recenzie masina de spalat rufe slim arctic, pret masina de spalat rufe slim arctic, reduceri masina de spalat rufe slim arctic,

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+

Masina de spalat rufe Slim Arctic EF6100A+ este o masina automata de spalat, cu un design foarte modern, dar si cu foarte multe functii. Mai jos voi enumera cateva dintre functiile importante pe care le detine acest model de masina de spalat, si anume:

 • Clasa Energetica A+
 • Capacitate Incarcare 6 kg
 • Turatie Maxima 1000 rpm
 • Door Opening Angle 155°
 • Sistem Electronic De Control Al Balansului
 • Bumbac Eco (rece-60°C)
 • Bumbac Apa Rece
 • Clatire
 • Sintetice (rece-60°C)
 • Spalare Manuala (rece-30°C)
 • Design S-Shape
 • Bumbac Eco (rece-40°C)
 • Bumbac 60 Cu Prespalare
 • Delicate 30°C
 • Sintetice Rece
 • Stoarcere+Evacuare
 • Flow-Control
 • Lana 40
 • Spalare Rapida

Mai departe o sa analizam fiecare dintre aceste functii.

Clasa Energetica A+ – aceasta ne ofera un consum mai redus de energie electrica, in comparatie cu cele din clasa A. Astfel, ne bucuram de functiile masinii noastre de spalat cu un consum optim de energie electrica.

Capacitate Incarcare 6 kg – are o capacitate de incarcare standard ce corespunde perfect necesitatilor noastre zilnice. Astfel, alegem volumul potrivit nevoilor noastre.

Turatie Maxima 1000 rpm – este vorba despre viteza maxima de stoarcere pe care o putem alege pentru spalare. Valoarea minima este de 600 de rotatii pe minut, iar valoarea maxima este de 1000 de rotatii pe minut. Avem posibilitatea sa alegem numarul de rotatii potrivit hainelor noastre.

Door Opening Angle 155° – usa masinii se poate deschide pana la 155° si astfel ne permite accesarea facila in interiorul cuvei.

Sistem Electronic De Control Al Balansului – acest sistem distribuie rufele in interiorul tamburului, astfel diminueaza zgomotul si vibratiile ce se produc in timpul stoarcerii pentru a fi cat mai silentioasa.

Bumbac Eco (rece-60°C) – acesta este un program de spalare a rufelor rezistente din bumbac. Astfel vom spala haine rezistente cu un consum redus de energie, dar si de apa.

Bumbac Apa Rece – pentru rufele pretentioase din bumbac acest program asigura o curatare eficienta cu grija maxima.

Clatire – este un program special pentru clatire si apretarea rufelor si astfel vom avea rufele perfect limpezite, intr-un timp foarte scurt.

Sintetice (rece-60°C) – acest program este special pentru hainele mai putin rezistente, pentru cele din material sintetic sau amestecat cu bumbac ce nu au nevoie de o spalare intensiva.

Spalare Manuala (rece-30°C) – este vorba despre o spalare delicata prevazuta pentru hainele foarte delicate care in general nu se spala in masina de spalat. Astfel vom spala in siguranta chiar si rufele ce necesita spalare manuala.

Design S-Shape – se refera la design-ul peretilor laterali ai masinii astfel incat sa reduca nivelul vibratiilor din timpul spalarii. Asadar, vom spala cu un minim de zgomot.

Bumbac Eco (rece-40°C) – este un program de spalare economica a rufelor din bumbac, adica la 40 de grade.

Bumbac 60 Cu Prespalare – acest program este special creat pentru hainele din bumbac ce necesita prespalare. Astfel ne asigura o indepartare foarte buna a petelor, fara a afecta tesaturile.

Delicate 30°C – cu acest program vom spala hainele cu tesaturi foarte delicate ce nu au nevoie de o spalare intensiva.

Sintetice Rece – acesta asigura protectia tesaturilor ce sunt mai putin rezistente si astfel vom obtine o spalare eficienta, chiar si cu apa rece.

Stoarcere+Evacuare – reprezinta un program suplimentar de stoarcere si asigura evacuarea apei din masina de spalat. Acesta este foarte folositor in momentul in care ne dorim ca rufele noastre sa se usuce foarte repede.

Flow-Control – masina de spalat detine un sistem special ce sigileaza foarte bine scurgerea si astfel va pastra detergentul in masina de spalat pana la momentul clatirii. Prin aceasta functie detergentul va fi folosit la eficient si astfel nu veti face risipa.

Lana 40- acesta este folosit in cazul hainelor dificil de curatat, precum si cele din lana, la o temperatura de 40 de grade. Astfel rufele din lana sau tesaturile delicate nu vor fi deteriorate.

Spalare Rapida – este dedicat rufelor din bumbac cu un grad redus de murdarie. Astfel, hainele vor fi gata de purtat in foarte scurt timp.

Trebuie sa mentionam ca aceasta masina de spalat are un consum redus de energie electrica, apartinand clasei de energie A+.

Raportul pret-calitate este extrem de avantajos. Pretul de achizitie al unei astfel de masini de spalat este de 900-1000 de lei, un pret foarte avantajos daca ne raportam la tot ceea ce ne poate oferii aceasta masina de spalat rufe.

Lasă un comentariu