masina de spalat Samsung, review masina de spalat Samsung, pret masina de spalat Samsung, pareri masina de spalat Samsung, reduceri masina de spalat Samsung,

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305WLE

Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305WLE este o masina de spalat foarte economica, dar in acelasi timp si foarte eficienta, detinand destul de multe functii. Mai jos voi enumera cateva caracteristici principale ce ar putea face ca aceasta masina de spalat sa faca parte din topul dumneavoastra:

  • Mai ingusta la exterior, capacitate mai mare in interior
  • Pur si simplu adaugati, In timpul spalarii
  • Functionare inteligenta, viata mai lunga
  • Depanare simpla
  • Un design extraordinar
  • Ingrijire blanda a materialelor

Mai departe voi incerca sa va explic la ceea ce se refera fiecare caracteristica in parte.

Mai ingusta la exterior, capacitate mai mare in interior – chiar daca la prima vedere pare a fi destul de ingusta, capacitatea acesteia este destul de mare, de 7 kg. Astfel ne va permite sa spalam mai multe rufe dintr-o singura incarcare. Ca si exemplu, putem spala aproximativ 12 proasoape de baie. In acest fel, vom reduce frecventa spalarilor, si astfel vom economisi timp, energie electrica si apa.

Pur si simplu adaugati, in timpul spalarii – daca ati uitat sa adaugati o haina, prin programul Add Wash putem adauga simplu si rapid articolele uitate, chiar daca ciclul de spalare a inceput. Tot cu ajutorul acestui program, vom putea adauga rufele spalate de mana pe care dorim doar sa le clatim sau sa le uscam prin stoarcere. Trebuie precizat ca usa poate fi deschisa in orice moment, atat timp cat temperatura din interiorul tamburului este mai mica de 50 grade.

Functionare inteligenta, viata mai lunga – acest model de masina de spalat detine motor cu invertor digital ce ne asigura o eficienta energetica superioara, ne ofera un zgomot foarte redus, dar si o performanta de durata. Desi este dotata cu magneti puternici, pentru a fi cat mai silentioasa si cat mai puternica, aceasta consuma mai putina energie decat o masina cu motor universal. Prin eliminarea periilor, ne ofera o durabilitate indelungata, lucru sustinut de o garantie de 10 ani a motorului!

Depanare simpla – Smart Check este un sistem automat de monitorizare a erorilor ce detecteaza probleme si furnizeaza solutii simple de depanare , utilizand o aplicatie pentru smartphone. In acest fel, vom economisi timp si vom evita neplacerile interventiilor inutile ale inginerilor de la service, dar si costul acestor interventii.

Un design extraordinar – Usa Crystal Gloss, disponibil in doua nuante: Alb translucid sau Albastru Ocean Blue ne ofera o estetica foarte frumoasa.

Ingrijire blanda a materialelor – tamburul Diamond are un design unic, putin ondulat, cu margini finisate ca un diamant fiind extrem de delicat cu hainele noastre. Masina de spalat mai detine si mici orificii de evacuare a apei ce ajuta la protejarea tesaturii, si astfel impiedica prinderea hainelor.

Masina de spalat face parte din clasa energetica A+++, ceea ce ne asigura noua un consum extrem de redus de energie electrica. Lucru, pe care cu siguranta cu totii ni-l dorim.

Pretul de achizitie al unei astfel de masini este de 1400-1500 lei. Chiar daca pretul este putin mai mare in comparatie cu alte masini de spalat rufe, vreau sa mentionez ca raportul pret-calitate este exceptional, deoarce aceasta masina are foarte multe functii si programe pe care alt model de masina nu le detine.

Lasă un comentariu