review frigider arctic, pareri frigider arctic, recenzie frigider arctic, pret frigider arctic, reduceri frigider arctic,

Frigider Arctic AD54240P+

Frigiderul cu doua usi Arctic AD54240P+ este un frigider modern, cu doua compartimente: un spatiu mai mare pentru frigider si un spatiu mai mic, dar destul de incapator, pentru congelator. Desi nu este un frigider foarte sofisticat, cum sunt combinele frigorifice, acesta detine foarte multe functii la care nu ne-am fi gandit niciodata. Mai jos voi enumera cateva functii importante pe care le detine acest frigider. Acestea sunt:

  • Garden Fresh
  • Termostat ajustabil
  • Mix Zone
  • XXL Bottle
  • Garnitura antibcteriana

Mai departe va voi prezenta mai detaliat fiecare dintre functiile enumerate.

Garden Fresh – se refera la un compartiment spatios, special dedicat depozitarii fructelor si legumelor. Astfel, alimentele noastre vor ramane proaspete si gustoase pe o perioada mult mai indelungata.

Termostat ajustabil – trebuie sa precizam ca toate aparatele frigorifice fabricate de Arctic sunt dotate cu un termostat foarte usor de folosit. Scopul acestuia este de a regla temperatura in functie de necesitatile fiecaruia, tinand cont si de temperatura ambientala. Temperatura poate fi schimbata oricand dorim pentru a pastra alimentele din frigider in cea mai buna stare.

Mix Zone – inseamna ca frigiderul este dotat cu rafturi ajustabile pozitionate pe usa, rafturi specifice depozitarii recipientelor de diverse marimi, precum borcane sau bidoane cu sosuri. Este decizia noastra cum dorim sa ne organizam frigiderul, in asa fel incat sa avem spatiu suficient.

XXL Bottle – frigiderul este prevazut cu un raft pozitionat pe usa, special pentru depozitarea sticlelor de mari dimensiuni. Astfel, sticlele vor sta intr-un loc sigur si vor fi la indemana.

Garnitura antibacteriana – pe usa frigiderului se afla cate o garnitura ce contine aditivi speciali si astfel protejeaza frigiderul impotriva mucegaiului si bacteriilor. Astfel, vom pastra mancarea in conditii de maxima igiena si vom prelungi durata prospetimii alimentelor.

Foarte important de precizat este si faptul ca acest frigider are un consum de energie electrica foarte redus, apartinand clasei de eficienta energetica A+.

Trebuie sa mentionam si accesoriile pe care le detine acest aparat frigorific, si anume: prezinta suport pentru oua, cat si tava pentru gheata.

Pretul de achizitie al unui astfel de frigider este de 700-800 de lei. Un pret destul de atragator si convenabil, mai ales ca raportul calitate-pret este extrem de avantajos. Trebuie tinut cont de faptul ca desi este un frigider destul de ieftin, acesta detine foarte multe functii.

Lasă un comentariu