review combina frigorifica whirlpool, pareri combina frigorifica whirlpool, recenzie combina frigorifica whirlpool, pret combina frigorifica whirlpool, reduceri combina frigorifica whirlpool,

Combina frigorifica Whirlpool Supreme No Frost BSNF 8101 OX

Combina frigorifica Whirlpool Supreme No Frost BSNF 8101 OX este un aparat frigorific ce se ridica pretentiilor fiecarui client. Astfel, acesta face parte din categoria frigiderelor ce multumeste chiar si cel mai pretentios om. Pentru a va convinge de eficienta acesteia va voi prezenta mai jos cateva din functiile pe care le detine acest aparat frigorific:

  • Supreme NoFrost
  • Sensor Fresh Control

În continuare vom analiza fiecare functie in parte, pentru a intelege mai bine ceea ce ne poate oferi aceasta combina extraordinara.

Tehnologia Supreme NoFrost – aceasta functie se refera la faptul ca aparatul detine doua sisteme no-frost separate, si anume: unul pentru frigider, iar celalalt pentru congelator. Astfel cele doua sisteme creeaza climatul ideal pentru pastrarea alimentelor. Spre deosebire de Tehnologia NoFrost traditionala, Tehnoloia Supreme NoFrost ne ofera cea mai buna umiditate, astfel incat temperatura va fi distribuita in mod corect, iar mirosul de la alimente nu se va amesteca intre compartimente.

Tehnologia al 6-lea Simt Fresh Control – senzorii inteligenti Sense Fresh Control garanteaza frigiderului un nivel optim de umiditate pentru a pastra prospetimea pe o durata indelungata, dar si cel mai bun gust si culoare. Aceasta functie ajuta frigiderul sa mentina prospetimea pe o perioada de 3 ori mai mare decat la un frigider normal. Cu alte cuvinte, aceasta functie regleaza temperatura si umiditatea pastrand prospetimea alimentelor pe o durata mult mai mare de timp.

Un alt aspect ce trebuie mentionat este cel referitor la consumul de energie electrica. Astfel, apartinand clasei de energie electrica A+ consumul unei astfel de combine este destul de redus.

Trebuie sa precizam si faptul ca aceasta combina este silentioasa, aproape ca nici nu il auzim atunci cand stam in camera.

Un alt aspect foarte interesant este faptul ca in momentul in care se intampla sa uitam usa deschisa la frigider, acesta ne avertizeaza. De altfel, materialul din care sunt realizate sertarele este foarte rezistent, in aceasta situatie nu va trebui sa ne facem griji atunci cand dorim sa depozitam un produs mai greu in frigider.

Pretul de achizitie al unei astfel de combine frigorifice este undeva la 1700-1800 de lei. Mentionez ca raportul pret calitate este unul exceptional. Asa ca, nu mai ramane decat sa va achizionati acest frigider si va veti convinge singuri de calitatile pe care le detine.

Lasă un comentariu