review combina frigorifica daewoo, pareri combina frigorifica daewoo, recenzie combina frigorifica daewoo, pret combina frigorifica daewoo, reduceri combina frigorifica daewoo,

Combina Frigorifica Daewoo RN-308 RDQW

Combina Frigorifica Daewoo RN-308 RDQW este extrem de eficienta. Aceasta detine o varietate complexa de functii, iar mai jos voi aminti cu titlu de exemplu cateva dintre acestea:

  • Perfect No Frost
  • Low Noise Level
  • Slim Water Dispenser
  • Cristal Led Lighting
  • Reversible Door
  • Farmer’s Case

Perfect No Frost – este vorba despre sistemul de racire, acesta racind uniform tot compartimentul aparatului frigorific, pastrand nivelul optim de umiditate. Aceasta functie va scapa de grija dezghetarii congelatorului, astfel nu veti mai pierde timpul pentru a dezgheta congelatorul.

Low Noise Level – compresorul de inalta tehnologie si ventilatorul sunt create pentru a asigura reducerea zgomotului redat de frigider. Pe langa acestea doua, „Cycle Baloncing” ajuta si mai mult la reducerea nivelului de zgomot sacaietor si enervant, pe care celelalte frigidere il produc.

Slim Water Dispenser – combina frigorifica este dotata cu un dozator de apa, ce va ofera apa rece printr-o simpla apasare pe clapeta, situata pe usa frigiderului, fara a mai fi nevie sa deschidem usa de fiecare data cand avem nevoie de apa. Tot ce trebuie sa facem este sa alimentam dozatorul cu apa din interiorul aparatului frigorific.

Cristal Led Lighting – aceasta functie ne ajuta sa avem o vizibilitate mult mai buna in interiorul frigiderului, dar in acelasi timp veti economisi si energie electrica.

Reversible Door – optiunea aceasta ne va favoriza accesul la aparatul frigorific indiferent de locatia unde va hotarati sa il amplasati.

Farmer’s Case – functia Farmer’s Case (cutia fermierului) va va ajuta sa pastrati fructele si legumele in stare proaspata pe o perioada cat mai lunga de timp, dar in acelasi timp va ofera si un spatiu generos de depozitare.

Un alt aspect foarte important ce trebuie mentionat, consta in consumul redus de energie electrica pe care il au combinele Daewoo, avand clasa energetica A+.

Daca aveti nevoie de un aparat frigorific si nu stiti ce alegere sa faceti, nu ezitati sa achizitionati o Combina Frigorifica Daewoo RN-308 RDQW, deoarece aceasta, cu siguranta, se va ridica la asteptarile dumneavoastra.

Lasă un comentariu