review combina frigorifica bosch, pareri combina frigorifica bosch, recenzie combina frigorifica bosch, pret combina frigorifica bosch, reduceri combina frigorifica bosch,

Combina frigorifica Bosch KGV36VL32S

Combina frigorifica Bosch KGV36VL32S este un aparat frigorific modern, ce detine foarte multe functii si astfel il face sa devina un frigider pe care oricine si-ar dori sa-l detina. Mai departe am sa va enumar cele mai importante functii ale acestui frigider:

  • VarioZone
  • BigBox
  • Electronic
  • Iluminare Led
  • Super freezing
  • CrisperBox
  • LowFrost

Mai jos va voi prezenta pe larg la ce se refera fiecare din functiile de mai sus.

VarioZone – aceasta optiune ofera flexibilitate sporita in congelator datorita posibilitatii de indepartare a rafturilor de sticla si a sertarelor.

BigBox – ne ofera mai mult spatiu in congelator pentru produsele de dimensiuni mari. Congelatorul detine un sertar foarte adanc pentru alimentele congelate, pentru stivuirea practica a containerelor de alimente congelate sau articole congelate mari, dar si cele de prajituri sau de pizza. Indiferent daca dorim sa congelam un tort pentru ziua copilului sau un tort de nunta, in BigBox vom gasi suficient spatiu. Astfel vom avea posibilitatea sa congelam orice aliment, de orice dimensiune.

Electronic – prin aceasta functie avem posibilitatea sa controlam electronic temperatura. Combina frigorifica are incorporata o tehnologie de reglare control de inalta calitate ce va asigura o temperatura constanta, astfel alimentele se vor mentine proaspete mai mult timp. Afisajul digital este foarte usor de utilizat. Se poate seta cu precizie temperatura dorita la cel mai apropiat grad din exterior si astfel ne garanteaza un consum redus de energie.

Iluminare Led – lampile Led asigura o lumina uniforma in interiorul frigiderului. Aceste lampi utilizeaza mai putina energie electrica decat cele conventionale si dureaza toata durata de functionare a frigiderului.

Super Freezing – aceasta functie protejeaza alimentele congelate si nu va permite decongelarea acestora atunci cand adaugam alimente noi. Alimentele noi vor fi congelate foarte repede. Aparatele frigorifice de acest gen revin la functionarea normala imediat ce se atinge temperatura necesara. Astfel, se previne consumul de energie electrica.

CrisperBox – regleaza umiditatea si va mentine fructele si legumele crude si proaspete pe o perioada foarte lunga.

LowFrost – reduce considerabil formarea ghetii si astfel va scuteste de munca de a dezgheta congelatorul. Combina frigorifica va trebui dezghetata mult mai rar, iar consumul de energie ramane constant. Atunci cand combina trebuie dezghetata, avem o solutie foarte eficienta si anume: un canal de evacuare aflat la baza aparatului ce va face acest lucru foarte usor si rapid.

Trebuie sa mentionam si faptul ca acest frigider are un consum de energie electrica, nu redus ci extrem de redus, deoarece face parte din clasa de energie electrica A++.

Pretul de achizitie unei astfel de combine este de 1700-1800 de lei. Mentionez ca raportul pret calitate este unul exceptional. Acest model nu trebuie sa treaca neobservat.

Lasă un comentariu