review combina frigorifica beko, pareri combina frigorifica beko, recenzie combina frigorifica beko, pret combina frigorifica beko, reduceri combina frigorifica beko,

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+

Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+ este o combina frigorifica foarte eficienta. Mai jos voi enumera cateva functii pe care Beko DBK 386 WDR+ le detine:

  • Active Fresh Blue Light
  • Confortech Line
  • Rafturi Safety Glass
  • Voice Recorder
  • Water Dispenser

Active Fresh Blue Light – mentine efectul de fotosinteza prin lumina albastra. Aceasta functie va creste durata de conservare a fructelor si legumelor.

Confortech Line – aceasta gama de aparate frigorifice combina designul inovator cu tehnologia performanta prin intermediul caracteristicilor auto defrost si safety glass. Cu ajutorul functiei auto defrost vom scapa de grija formarii ghetii din interiorul combinei, iar rafturile safety glass sunt foarte rezistente si compartimenteaza in mod ideal spatiul disponibil.

Rafturi Safety Glass – rafturile din interior sunt din sticla securizata si astfel au o rezistenta de pana la 25 de kg.

Voice Recorder – este vorba despre un display incorporat pe usa combinei ce are functii multiple, si anume: poate inregistra pana la 60 de secunde, reda mesaje vocale, are alarma, dar si ceas.

Water Dispenser – la ce te ajuta? Este vorba despre un dispozitiv montat in exteriorul combinei ce ne asigura apa rece si proaspata, in orice moment al zilei, printr-o simpla apasare de clapeta. Tot ce trebuie sa facem este sa alimentam, cu apa, rezervorul din interiorul combinei.

Un alt avantaj al acestei combine ce trebuie mentionat, este faptul ca este foarte de silentioasa.
In ceea ce priveste consumul acesteia, mentionez ca este foarte avantajos. Avand in vedere ca discutam despre clasa energetica A+, aceasta combina are un consum redus de energie.
Raportul pret-calitate este extrem de bun. Daca ne gandim la toate functiile pe care le detine aceasta combina, ne vom da seama ca pretul acesteia este foarte avantajos in comparatie cu alte combine frigorifice ce au mai putine functii, dar sunt mai costisitoare.
Recomand cu incredere Combina frigorifica Beko DBK 386 WDR+. Cu siguranta veti fi multumiti de alegerea facuta, fiind o combina frigorifica ce trebuie luata in calcul.

Lasă un comentariu