review aragaz zanussi, aragaz zanussi, pareri aragaz zanussi, pret aragaz zanussi, reduceri aragaz zanussi,

Aragaz Zanussi ZCG212J1XA

Aragaz Zanussi ZCG212J1XA este un aragaz modern ce detine foarte multe functii, astfel va face munca gospodinelor mult mai usoara. O sa va prezint cateva functii si beneficii cu care este dotat acest aragaz:

  • Nu este nevoie sa faceti compromisuri la performanta in cazul bucatariilor mici
  • Un cuptor si o pizzerie in acelasi timp
  • Rezultate extraordinare si sigure cu ajutorul gazului.

Mai departe vom analiza fiecare beneficiu al aragazului in parte, pentru a intelege mai bine tot ce ne poate oferi acest aparat.

Nu este nevoie sa faceti compromisuri la performanta in cazul bucatariilor mici – daca spatiul din bucatarie este o problema pentru dumneavoastra, aragazul de la Zanussi va vine in ajutor deoarece acest aragaz va ajuta sa nu faceti compromisuri in ceea ce priveste optiunile la gatit. Avand un format ingust, acesta se potriveste foarte bine in orice loc din bucatarie, dar acest lucru nu afecteaza absolut deloc spatiul din interior si functiile de gatit ale acestuia.

Cand doriti sa incepeti sa gatiti imediat – daca faceti parte din categoria persoanelor care isi doresc sa faca lucrurile imediat, atunci cand doriti sa gatiti, cu siguranta va va fi pe plac arzatorul de gaz cu flacara pura. Aceasta functie reduce timpul de asteptare al incalzirii vasului pentru a putea incepe gatitul. Tot ce trebuie sa facem este sa pornim flacara si de atunci fiecare particica din oala sau tigaie va incepe sa se incalzeasca imediat.

Un cuptor si o pizzerie in acelasi timp – v-ati dori sa simtiti adevaratul gust al Italiei? Atunci cand aveti pofta de o pizza crocanta si foarte gustoasa, nu mai este nevoie sa iesiti in oras. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati functia Pizza , iar apoi cuptorul se va incalzi la temperatura potrivita si astfel va va asigura conditiile de caldura necesare pentru a coace o pizza.

Rezultate extraordinare si sigure cu ajutorul gazului – atunci cand discutam e gatitul de zi cu zi, rapid, simplu si sigur, gazul este cel mai bun aliat. Acest aragaz ne ofera caldura instant, dar si modificari rapide de temparaturasi astfel cuptorul cu gaz ne ofera o performanta de top pentru o gama larga de functii simple de coacere si frigere. Datorita acestor functii vom obtine rezultate extraordinare in fiecare zi.

Acest aragaz este dotat cu patru arzatoare, functioneaza pe gaz, prezinta aprindere electrica pentru plita si pe langa grill acesta prezinta si rotisor. Materialul din care este fabricat este inox.

Raportul pret-calitate este extrem de avantajos. Pretul de achizitie este destul de mic (900 lei-1000 lei), dar pe cat de mic este pretul pe atat de eficient este aragazul.

Lasă un comentariu