aragaz star-light, review aragaz star-light, prezentare aragaz star-light, pret aragaz star-light, pareri aragaz star-light , reduceri aragaz star-light,

Aragaz Star-Light FCF50GRTS

Aragazul Star-Light FCF50GRTS este un aragaz modern, pe gaz, cu patru arzatoare si aprindere electrica. Aragazul este dotat cu plita si cuptor, grill, rotisor si timer. Este realizat din inox, ceea ce il face foarte rezistent. Acest model de aragaz est dotat cu urmatoarele functii:

  • Iluminare
  • Timer
  • Rotisor
  • Aprindere electrica
  • Design modern

Mai departe o sa prezentam fiecare functie in parte, pentru a ne da seama de tot ceea ce ofera acest aragaz.

Iluminare – iluminarea ne ajuta sa verificam starea preparatului in orice moment dorim fara a fi nevoie sa deschidem cuptorul.

Timer – cu ajutorul acestei functii vom puta seta timpul necesar diferitelor etape ale prepararii mancarilor, astfel incat vom putea fi avertizati la timp pentru a putea obtine o mancare gustoasa si bine facuta.

Rotisor – functia rotisor este incorporata in cuptorul aragazului si ne ajuta sa rumenim usor fara prea multe interventii preparate delicioase din carne de pui, vita, porc, rata, curcan sau miel.

Aprindere electrica – aragazul este dotat cu aprindere electrica la toate cele patru arzatoare si astfel ne da posibilitatea sa-l aprindem intr-un mod direct de la butoanele incorporate. Pentru a aprinde corect va trebui sa tinem butonul aragazului apasat timp de 3 secunde dupa ce flacara a aparut, altfel flacara se poate stinge.

Design modern – finisajele din inox si design-ul modern al acestuia, ii permite sa se integreze perfect in orice tip de bucatarie, fie clasica, moderna sau chiar de lux.

Trebuie sa mentionam ca acest aragaz are un aspect foarte placut, astfel va fi pe placul chiar si celor mai pretentiosi clienti. Ochiurile si cuptorul se aprind foarte usor.

Raportul pret-calitate este extrem de avantajos.

Lasă un comentariu