aragaz electrolux, review aragaz electrolux, recenzie aragaz electrolux, pareri aragaz electrolux, pret aragaz electrolux, reduceri aragaz electrolux,

Aragaz mixt Electrolux EKK52550OW

Aragaz mixt Electrolux EKK52550OW este un aragaz clasic ce ne va garanta preparate gatite in siguranta. Avem posibilitatea sa folosim cronometru pentru a ne coordona procesul de gatire. De altfel, putem seta durata gatirii, iar cuptorul va porni si se va opri in mod automat.

Mai jos voi enumera cateva beneficii pe care le are acest aragaz:

  • O usa din sticla care este usor de mentinut curata
  • Face ca fiecare masa sa aiba acelasi gust extraordinar
  • Noua usa demontabila a cuptorului faciliteaza curatarea
  • Mai mult spatiu pentru accesoriile dumneavoastra intr-o zona inspirat aleasa
  • Mentine caldura la interior si este cu 10% mai eficient energetic decat clasa A.

Mai departe vom discuta pe larg despre fiecare beneficiu prezentat mai sus pentru a cunoaste cat mai bine acest aragaz si ce anume poate face el.

O usa din sticla care este usor de mentinut curata – un lucru foarte important pentru gospodine este acela ca panourile din sticla ale acestei usi sunt foarte usor de curatat. Atat usa cat si panourile din sticla pot fi date jos si astfel ne va permite sa le curatam mult mai usor.

Faceti ca fiecare masa sa aiba acelasi gust extraordinar – aragazul prezinta un cuptor multifunctional ce ne ajuta ca fieccare preparat sa aiba un gust delicios. Cuptorul acestui aragaz distribuie caldura uniform, si astfel fiecare preparat va fi la fel de delicios.

Noua usa demontabila a cuptorului faciliteaza curatarea – pentru o curatare mult mai rapida, aceasta usa poate fi demontata foarte usor datorita unui sistem nou de balamale.

Mai mult spatiu pentru accesoriile dumneavoastra intr-o zona inspirat aleasa – aragazul este dotat, in partea de jos, cu un spatiu de depozitare, astfel ne va ajuta sa avem de fiecare data la indemnana orice accesoriu important de care avem nevoie.

Mentine caldura la interior si este cu 10% mai eficient energetic decat clasa A – datorita izolatiei extraordinare pe care o prezinta, aragazul este cu 10% mai eficient energetic decat aparatele din clasa A. Nu uitati sa mentineti caldura in interior pentru a putea folosi energia cu o eficienta extraordinara.

Aragazul este dotat cu patru arzatoare pe gaz, cuptor electric, este dotat cu aprindere integrata si grill. Trebuie sa precizam ca acest aragaz face parte din clasa A+ si astfel este mai eficient energetic.

Raportul pret-calitate este extrem de avantajos. Pretul de achizitie este de 1000-1100 lei.

Lasă un comentariu