review aragaz hansa, pareri aragaz hansa, pret aragaz hansa, reduceri aragaz hansa,

Aragaz Hansa FCGW510009

Aragazul Hansa FCGW510009 este un aragaz ce corespunde cerintelor multor gospodine. Aragazul este de culoare alba, functioneaza pe gaz, detine patru arzatoare si un coptor. Pe langa aceste caracteristici generale pe care le are orice aragaz, acest model mai detine in plus urmatoarele functii:

  • Suprafata extinsa
  • Supapa de siguranta
  • Maner ergonomic cu suport
  • Lampa
  • Spatiu de depozitare a vaselor de dimensiuni mari
  • Retete pe usa
  • Suprafata emailata usor de curatat

Mai departe o sa explicam fiecare caracteristica si functie pe care o detine, pentru a intelege exact cat de folositor este acest aragaz.

Suprafata extinsa – acest aragaz independent de la Hansa are o dimensiune fata-spate de 60 cm, astfel asigura prepararea confortabila chiar si in momentul in are folosim doua sau trei vase de gatit de dimensiuni destul de mari.

Supapa de siguranta – in cazul stingerii accidentale a flacarii, plita va intrerupe imediat alimentarea cu gaz. In aceste conditii, procesul de preparare se va desfasura in siguranta.

Maner ergonomic cu suport – acesta se refera la managerul ergonomic ce detine un suport pentru prosoape ce este foarte practic, nu doar confortabil.

Lampa – in partea din spate a cavitatii cuptorului exista o lampa ce ne permite vizualizarea clara, in timpul prepararii, a alimentelor.

Spatiul de depozitare a vaselor de dimensiuni mari – la fel ca si alte aragaze, si acesta este dotat cu un spatiu de depozitare, in partea inferioara, a cratitelor, oalelor si tigailor pentru prajire.

Retete pe usa – pe interiorul usii cuptorului exista cateva retete ce ne ofera informatii practice in ceea ce priveste tipurile de alimente, temperatura si timpul de preparare.

Suprafata emailata usor de curatat – urmele alimentelor varsate in interiorul cuptorului pot fi indepartate foarte usor cu ajutorul suprafetei netede special creata in acest sens.

Raportul pret-calitate este foarte avantajos, daca ne raportam la pretul acestui aragaz si in acelas timp la functiile detinute. Pretul de achizitie al unui astfel de aragaz este de 600-700 lei.

Lasă un comentariu