review Cuptor incorporabil Zanussi, pret Cuptor incorporabil Zanussi, pareri Cuptor incorporabil Zanussi, reduceri Cuptor incorporabil Zanussi,

Cuptor incorporabil Zanussi ZOB442X, Electric + Plita incorporabila Zanussi ZGG67412XA

Cuptor incorporabil Zanussi ZOB442X, Electric + Plita incorporabila Zanussi ZGG67412XA

Cuptorul este electric, cu o capacitate de 60 de litri, prezinta 3 functii, este dotat cu grill, iar clasa energetica a acestuia este A.
Plita este dotata cu 4 arzatoare pe gaz, iar materialul este inox.

Functiile pe care le detine acest cuptor sunt urmatoarele:
– Nu mai trebuie niciodata sa intoarceti alimentele in cuptor;
– Se opreste automat cand este gata;
– O modalitate mai rapida si mai convenabila de a frige si rumeni;
– Ventilator racire.

Mai departe vom prezenta pe larg fiecare functie in parte pentru a intelege exact tot ceea ce ne poate oferi acest cuptor.

Nu mai trebuie niciodata sa intoarceti alimentele in cuptor – cu ajutorul sistemului de ventilatie cu distributia uniforma a caldurii nu va mai fi nevoie sa intoarcem mancarea pe intreaga durata a procesului de gatire. Acest sistem ajuta la mentinearea unei temperaturi uniforme in orice colt.

Se opreste automat cand este gata – odata ce vom seta pornirea si oprirea timpului de gatit, cuptorul se va inchide in mod automat in momentul in care mancarea este pregatita.

O modalitate mai rapida si mai convenabila de a frige si rumeni – grillul ne ajuta ca rumenirea painii prajite sa fie mai rapida si mai usoara. Este cea mai eficienta modalitate de a ne rumeni painea prajita pe care o servim la micul dejun, de a prepara kebab sau legume si de a face toppingurile mai crocante.

Ventilator racire – ventilator porneste in mod automat atunci cand cuptorul este stins. Acesta raceste componentele electronice, cat si partile exterioare ale cuptorului.

1,2,3 si cuptorul este gata curatat – nu va mai fi nevoie sa frecam arsurile ramase de la alimente sau urmele imprastiate prin cuptor. Interiorul acestui cumptor este din email ceea ce va permite sa il stergeti foarte rapid si usor.

Raportul pre-calitate este extrem de avantajos daca ne raportam la toate functiile pe care le au cele doua componente. Pretul de achizitie al acestui pachet este de 1200-1300 lei.

Lasă un comentariu