review cuptor incorporabil hansa, pret cuptor incorporabil hansa, pareri cuptor incorporabil hansa, reduceri cuptor incorporabil hansa,

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162 + Plita incorporabila Hansa BHGI62018

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162 + Plita incorporabila Hansa BHGI62018
Cuptorul are o capacitate de 62 l, detine 8 functii, gril, clasa energetica A+ si este din inox.
Plita este pe gaz, detine 4 arzatore, este dotata si cu aprindere electrica, iar materialul din care este realizata este inox.

Acestea prezinta urmatoarele functii:
– Avertizare sonora la finalizarea duratei de preparare setate;
– Convectie;
– Preincalzire rapida;
– Decongelare;
– Grill;
– Capacitatea XXL;
– Suprafata emailata usor de curatat;
– Sticla reflexiva;
– Retete pe usa.

Mai departe va voi prezenta fiecare functie in parte.

Avertizare sonora la finalizarea duratei de preparare setate – aveti posibilitatea sa setati un interval de timp de maxim 99 de minute pentru cuptorul dumneavoastra. La finalul duratei, se emite o avertizare sonora pentru a ne informa ca preparatul este gata.

Convectie – ventilatoarele ajuta la distribuirea uniforma a caldurii in jurul alimentelor, astfel va indeparta aerul rece din jurul acestora, pentru ajuta la prepararea mai uniforma, mai rapida, cat si la o temperatura mai mica decat in cazul cuptoarelor conventionale.

Preincalzire rapida – aceasta functie o putem folosi atunci cand ne dorim sa ajungem la o anumita temepratura in cel mai scurt interval de timp. Cuptorul ajunge, in decurs de 4 min, la o temperatura de 150°C, ceea ce inseamna ca este cu 20% mai rapid decat intervalul standard de incalzire. Astfel va trebui sa ne concentram doar asupra gatitului, fara sa fie nevoie sa mai asteptam incalzirea cuptorului la o temperatura necesara. Incalzirea preparatelor va fi mult mai usoara si mai rapida.

Decongelare – aceasta functie speciala este ideala pentru decongelarea multor alimente, cum ar fi pestele, carnea, painea si prajiturile.

Grill – aceasta este foarte eficienta pentru toti cei ce prefera alimentele preparate la grill, facilitand frigerea alimentelor precum kebabul, pestele sau carnatii.

Capacitatea XXl – cavitatea cuptorului, avand o capacitate de 65 de litri, a fost creata pentru a fi cat mai incapatoare, in asa fel incat sa putem sa introducem cu usurinta vase de dimenisuni cat mai mari, dar si pentru a facilita curatarea acesteia.

Suprafata emailata usor de curatat – suprafata neteda ajuta la curatarea cat mai rapida a interiorului cuptorului, astfel orice urme lasate de alimente se pot indeparta intr-o clipa.

Sticla reflexiva – aceasta reduce considerabil temperatura din exterior. Partea frontala a cuptorului ramane mai rece, datorita usii cu trei straturi si sistemului de racire.

Retete pe usa – retetele de pe usa cuptorului ne ofera informatii folositoare privind tipurile de alimente, temperatura si timpul de preparare.

Raportul calitate-pret al acestui pachet este extrem de bun. Pretul de achizitie al acestui pachet este de 1000-1100 lei.

Lasă un comentariu