Cele mai bune televizoare 4k in 2019

Salutare tuturor! Astazi vom face un top cu cele mai bune televizoare 4k ale primaverii. Aproape fiecare televizor lansat nou în acest an are o rezoluție 4k. Dacă nu există un motiv anume să cauți un televizor de 1080p, ar trebui să poți acoperi nevoile tale cu unul dintre modelele 4k disponibile pe piață.

Am testat 73 de televizoare în ultimii doi ani și mai jos sunt recomandările noastre pentru cele mai bune televizoare 4k pe care le puteți cumpăra în Martie-Aprilie 2019. Consultați și recomandările noastre pentru cele mai bune televizoare inteligente. Trebuie sa mai luati in calcul ca prețurile și disponibilitatea fluctuează foarte mult la începutul anului, deoarece producătorii se pregătesc pentru lansarea noilor modele.

Cel mai bun televizor 4k: LG B8

review LG B8

LG B8 este cel mai bun televizor 4k pe care l-am revizuit pana acum. Are aceeași calitate a imaginii excelente ca și modelele mai costisitoare LG C8 și LG E8. Poate afișa negru perfect datorită tehnologiei sale emise care îi permite să oprească pixelii individuali. Are o gamă largă de culori care produce culori bogate și vii în conținut HDR. Are unghiuri de vizionare foarte bune și este potrivit pentru camere cu aranjamente largi de ședere. Mișcarea imaginii este superbă, cu un timp de răspuns aproape instantaneu, care afișează conținut în mișcare rapidă, cu blur foarte puțin. În conținut mai vechi, cu conținut scăzut de cadre pe secundă, acest lucru ar putea cauza o bâlbâială care poate fi fixată cu ușurință cu ajutorul funcției excelente de interpolare a mișcării. Întârzierea de intrare este scăzută și televizorul este foarte receptiv, ceea ce este grozav dacă sunteți un gamer sau doriți să îl utilizați ca monitor PC.

Din nefericire, la fel ca toate televizoarele OLED, LG B8 prezintă riscul reținerii temporare a imaginii și riscul de arsură permanentă (efect burn in). Nu ne așteptăm ca majoritatea oamenilor să experimenteze acest lucru.

În general, LG B8 este cel mai bun televizor 4k UHD pe care l-am testat și un televizor excelent pentru aproape orice utilizare.

Seria Vizio P Quantum

In cazul în care este posibil efectul Burn In cu LG B8, Vizio P Series Quantum este cea mai bună alternativă LED pe care am testat-o până acum. Seria P Quantum oferă o calitate superbă a imaginii, datorită contrastului nativ excelent și luminozității de vârf remarcabile. Oferă un accent deosebit de strălucitor atunci când vizionati HDR, iar în SDR devine suficient de luminos pentru chiar și cele mai strălucite condiții de vizionare.

Din păcate, seria P Quantum nu are unghiurile de vizualizare excelente ca ale modelului B8 și nu se ocupă și de gradiente, astfel încât unele benzi pot fi văzute în zone de culoare similară. Totusi, Vizion P Series Quantum este un televizor remarcabil care ar trebui sa satisfaca majoritatea oamenilor.

Cel mai bun televizor 4k din clasa medie: Sony X900F

Dacă televizorul LG B8 este prea scump pentru dvs., Sony X900F este cel mai bun televizor de 4k din clasa mijlocie pe care l-am testat până acum. Oferă o calitate superbă a imaginii, cu negru în adâncime, o caracteristică decentă de diminuare locală și luminozitate excelentă de vârf.

X900F are o manevrabilitate excelentă a mișcării. Are un timp de răspuns remarcabil, care oferă o mișcare foarte clară, cu mișcare ușoară de mișcare, iar iluminarea din spate este aproape fără pâlpâire. De asemenea, are un decalaj foarte bun, dar nu suportă tehnologii avansate de gaming precum FreeSync sau modul de joc automat.

La fel ca și în cazul modelului Vizio P Quantum, X900F nu are unghiurile largi de vizualizare ale modelului B8, iar timpul de răspuns rapid poate face ca mișcarea cu conținut scăzut de cadre să arate bâlbâit. În general, totuși, Sony X900F este un televizor 4k care ar trebui să fie plăcut celor mai mulți utilizatori.

Seria VIZIO P 2018

Dacă descoperiți că Sony X900F este prea scump, dar totuși doriți să obțineți un televizor 4k foarte bun la mijlocul distanței de prețuri, atunci obțineți Vizio P Series 2018. Vizio nu are o manevrabilitate excelentă a reflecției și nu poate deveni la fel de luminos ca Sony X900F. Pe partea de sus, Vizio are o calitate foarte bună a imaginii și va funcționa foarte bine în aproape orice fel de utilizare. Ea are un decalaj de intrare foarte scăzut și o caracteristică foarte eficientă BFI pentru a menține gamerii fericiți.

Alternativa pentru gaming: Samsung NU8000

Dacă descoperiți că întârzierea de intrare a Sony este prea ridicată și căutați un televizor cu rază medie de acțiune cu caracteristici de gaming mai bune decât X900F, obțineți televizorul Samsung NU8000 UHD 4k. Caracteristica locală de diminuare nu este la fel de bună ca Sony X900F și timpul de răspuns este ușor mai lent și lasă o diminuare mai mare a traseului.

Cu toate acestea, NU8000 incorporează caracteristici de gaming mai bune, cum ar fi suport pentru FreeSync Variable Refresh Rate, care împiedică ruperea jocurilor grafice exigente. Are un decalaj de intrare mai mic și permite automat modul de gaming atunci când detectează un joc redat pe un Xbox One sau PS4, asigurându-vă că vă bucurați de cel mai mic decalaj posibil de intrare.

Cel mai bun televizor 4k de buget: TCL R617

În cazul în care Sony X900F se află în afara bugetului dvs., cel mai bun TV 4k pe care l-am testat este TCL R617. Seria TCL 6 este succesorul extrem de popular TCL P607 și este, de asemenea, cunoscut sub numele de R613 sau R615, în funcție de locul în care îl cumpărați. Are o uniformitate gri mediocră care ar putea fi dezamăgitoare pentru fanii sportului.

Pe partea superioară, Seria 6 oferă o calitate foarte bună a imaginii și este la fel de luminos ca și X900F. Caracteristicile inteligente nu sunt la fel de avansate ca cele găsite pe televizoarele mai scumpe, dar sunt destul de bune pentru majoritatea oamenilor. În general, este cel mai ok best buy pentru un TV 4k.

Alternativă ieftină : TCL S405

Dacă găsiți TCL 6-Series R617 scump și doriți o alternativă mai ieftină în categoria de buget, atunci obțineți TCL S405. Modelul S405 este înlocuit treptat de S425, care are unele îmbunătățiri cosmetice. Modelul S402 / S425 oferă în continuare o calitate decentă a imaginii, dar nu are unele dintre caracteristicile mai avansate găsite pe R617, cum ar fi interpolarea locală și mișcarea. Dacă doriți doar un TV decent 4K UHD și nu- ți pasă de lucruri precum HDR, atunci seria TCL 4 este o alegere excelentă.

Recomandările de mai sus sunt ceea ce considerăm că sunt în prezent cele mai bune televizoare 4k pe care puteți sa le cumpărați pentru fiecare gamă de prețuri. Avem factorul de preț (un televizor mai ieftin câștigă peste un preț mai scump dacă diferența nu merită), feedback de la vizitatorii noștri și disponibilitate (un televizor greu de găsit sau aproape în afara stocului de pretutindeni).

Dacă doriți să faceți alegerea, aici este lista tuturor recenziilor noastre despre televizoarele care au un ecran UHD. Aveți grijă să nu fiți prea răniți în detalii. În timp ce niciun televizor nu este perfect, majoritatea televizoarelor sunt destul de grozave pentru a vă mulțumi nevoile, iar diferențele nu sunt adesea vizibile decât dacă le căutați cu adevărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *