Afla care sunt cele mai bune televizoare 4K de urmarit in 2019

Am intrat in 2019 si oferta pentru televizoarele Full HD cat si 4k s-a schimbat foarte repede. Mai jos voi face o scurta lista cu cele mai ieftine si mai bune televizoare de achizitionat in 2019 aceasta incluzand diagonale de la 80 cm pana la 125 cm.

Vom incepe cu un televizor 4k Ultra HD de la Sony, si anume modelul KD49XF8596 cu sistem Android si o diagonala de 125 cm.

Pretul nu este tocmai mic, undeva pe la 4000 lei, dar pentru acesti bani primesti destul de multe cum ar fi:

-Display Edge LED UDH, Voice control, X-Reality PRO 4K, sistem de operare Android, Dolby Digital, Digital Plus/Dobly Pulse, ClearAudio+, Bass Reflex, Suport HEVC, Tehnologie Live Colour, Contrast dinamic, MotionFlow XR 400 Hz, MotionFlow XR 1000 Hz.

Al doilea model de televizor ce trebuie urmarit pentru o reducere ar fi Panasonic TX-43FX603E, un televizor 4K Ultra HD de buget, si anume 2100 de lei.

Caracteristicile pentru imagine sunt urmatoarele:

-HDR10+, Dynamic Metadata, Adaptive Backlight Dimming Plus, High Contrast, 4K1 50 Hz. Tuner Digital DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C. Pe langa aceste caracteristici televizorul vine si cu alte functii interesante cum ar fi modurile de joc sau sport, redare in flux, inregistrare pe usb sau hard disk cat si operare a televizorului fara a utiliza telecomanda.

Ultimul model pe care vi-l aduc la cunostinta este un model de televizor 4k ieftin si bun de la LG, si daca va grabiti putin il prindeti in oferta eMag cu tot cu suport de perete la pretul de 1700 de lei. Diagonala acestui televizor 4k este de 108 cm, tocmai bun pentru orice incapere, fie el dormitor sau living.

Acest model de televizor 4k vine cu WEB OS si telecomanda Magic Remote. Ca si tehnologii puse pe acest model veti intalni ULTRA Surround, Smart Sound Mode, Clear Voice 3, Magic Soung Tuning, Hi-fi Audio, Lg Sound Sync, True Color Accuracy, 4K Active HDR, LG 4K Upscaler, Bluetooth, Slot CI+, etc.

Acestea fiind spuse, nu ramane decat sa va alegeti pe cel care credeti voi ca este cel mai bun. Ofertele din magazine in 2019 se vor schimba din ce in ce mai des, asa ca asigurati-va ca veti lua un tv care sa nu ramana in urma cu tehnologia. Desi televizoarele QLED au aparut pe piata de ceva timp, inca nu este nevoie sa faci un upgrade. Dupa cum stiti acestea sufera de efectul „Burn In”, adica pixelii raman „arsi” pe display pentru zile sau chiar saptamani intregi. Nu tot ce e nou e si bun, asa ca informati-va foarte bine in momentul in care va decideti sa faceti pasul. Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *